Tungsten nagelsinkare

Tungsten Nail Sinkers Picture

Numera är ett populärt tillvägagångssätt för viktning av mjuk plast tillkomsten av små volframspikare för att lägga till små mängder vikt internt till mjuka plast lock.

Tungsten-nagelsinkare är tunna och spikliknande vikter infogas i mjukplastbetor, som ryckbetor, pinnar eller finessmaskar. Tungsten nagelsinkare kan användas för att balansera riggat skämt bete för ett naturligt utseende fall. Ett annat alternativ är svansviktande finessmaskar för en svans först, fall som kan utlösa träff från blyg efter fisk.

Tungsten nagelsinkare är perfekta för att lägga till en liten mängd vikt till dina mjuka plast lock. En justering i vikt kan göra skillnaden när förhållandena på vattnet ändras eller om du vill ändra ditt betes agerande. Klipps enkelt ner med vanliga linjeklippare. Volframspikare är en ess-upp-din-ärm. Förmågan att göra snabba förändringar hjälper dig att ligga ett steg före.

Varje aktivt volframspikare har tre faktorer: en skarp spets för att tränga igenom alla delar av den mjuka plastluren, en smal skaftprofil för att minimera skador på den mjuka plastluren och en uppsättning koniska muffar längs skaftets längd för att säkert fästa volframspikstrickorna i kroppen av din mjuka plast lock.